TVBS Media Digital Marketing Headquarters

The project is located in Linkou District, New Taipei City. By adopting the park on the south-west side of the site, the project aims to establish an urban “green plaza” in Linkou, which acts as a multi-functional outdoor space to hold various events during weekends.

Through strategic floor plan layout, the design of the headquarters reinforces the company’s indisputable role in both media touring and digital marketing industries. The grand staircase located on green plaza acts as a central focus to lead visitors to restaurants and digital stores upstairs. Beneath the grand staircase is the glamorous lobby to the largest film studio in Asia. Through gradual step-back from each stacked-up volume, a platform was created to frame the entrance on the south side.

Location: Linko, New Taipei City

Structural system: Steel Structure

Site area: 14,450 ㎡

Building coverage: 8,185 ㎡

Total floor area: 50,089 ㎡

No. of stories : 4 below, 10 above grade

Design period: 2013.02 ~ 2013.07

類別: Commercial / Mixed Use、Office、Sport / Leisure

Share This: